VIDEO | Scene incredibile la un magazin din Ferentari: 8 poliţişti încătuşează un bătrân / Reacţia Poliţiei Capitalei

  • Trei persoane au refuzat să poarte mască de protecţie şi nu au fost de acord să li se verifice temperatura corpului
  • La sosirea echipajelor de poliţie, cei trei au devenit recalcitranţi
  • Angajaţii M.A.I au imobilizat scandalagii şi i-au condus la secţie
24937 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Scene incredibile la un magazin din Ferentari: 8 poliţişti încătuşează un bătrân / Reacţia Poliţiei Capitalei

Scandal cu termometrul la un centru comercial din Ferentari. Trei persoane care nu aveau mască de protecţie au devenit agresive când paznicul magazinului a vrut să le verifice temperatura corporală. Cei trei locuitori ai sectorului 5 al Capitalei au înjurat şi au vrut să intre cu forţa în magazin.

Angajaţii centrului comercial au sunat la 112 şi mai multe echipaje de poliţie au sosit în faţa magazinului. Cele trei persoane au încercat să lovească poliţiştii,dar au fost imobilizate.

”S-au deplasat poliţişti ai sectiei 24 care au identificat 3 persoane, vorbim de 2 bărbaţi şi o femeie care se manifestau violent, pe motiv că nu li s-a fi permis accesul în magazin. au devenit recalcitrante şi au manifestat un comportament agresiv”, a declarat Diana Sarca, purtător de cuvânt la Poliţia Capitalei.

Cei trei au fost conduşi la secţie şi au fost amendaţi pentru că au refuzat să se legitimeze şi au împiedicat intervenţia poliţiştilor. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici