VIDEO | Scene tulburătoare. Clienţii unui magazin din Timişoara îşi fac cumpărăturile deşi un bărbat a murit lângă ei

  • Clienţii unui magazin din Timişoara şi-au continuat cumpărăturile, deşi un bărbat murise lângă ei
  • Activitatea cu publicul nu a fost oprită de conducere.
  • Conducerea companiei de care aparţine magazinul şi-a cerut scuze clienţilor care au fost expuşi.
9360 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Scene tulburătoare. Clienţii unui magazin din Timişoara îşi fac cumpărăturile deşi un bărbat a murit lângă ei

VIDEO | Scene tulburătoare. Clienţii unui magazin din Timişoara îşi fac cumpărăturile deşi un bărbat a murit lângă ei

Clienţii unui magazin din Timişoara au fost suprinşi în timp ce îşi fac nestingheriţi cumpărăturile, deşi un bărbat a murit lângă ei. Activitatea cu publicul nu a fost oprită de conducere.

În imagini apar clienţii unui magazin din Timişoara care se plimbă cu coşurile printre rafturi şi îşi fac nestigheriţi cumpărăturile, deşi la câţiva metri un bărbat murise, iar trupul acestuia era ridicat.

Activitatea cu publicul nu a fost oprită din cauza incidentului de către conducerea magazinului.

Reprezentanţii IPJ Timiş au declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, că poliţiştii au fost chemaţi de un medic de la Ambulanţă care a constatat decesul unui bărbat în magazin.

„Un bărbat de 51 de ani a decedat în incinta unui magazin din Timişoara, poliţiştii fiind solicitaţi la faţa locului de către un medic de la Ambulanţă care a constatat decesul. Bărbatul avea probleme de sănătate, iar în cauză nu există suspiciuni, astfel că era decizia conducerii magazinului dacă să oprească sau nu activitatea. Zona în care se afla bărbatul respectiv a fost delimitată”, au spus reprezentanţii IPJ Timiş.

Conducerea companiei de care aparţine magazinul şi-a cerut scuze clienţilor care au fost expuşi, fără voia lor, la intervenţia autorităţilor.

„Ca urmare a incidentului petrecut în magazinul din Timişoara, când unui client i s-a făcut rău la scurt timp după ce a intrat în magazin, dorim să transmitem gândurile şi sincerele noastre condoleanţe familiei greu încercate în aceste momente. Colegii noştri au intervenit imediat, atât pentru acordarea primului ajutor, cât şi pentru apelarea serviciului de urgenţă 112, însă, din păcate, eforturile salvatorilor au fost zadarnice”, se arată într-un comunicat al companiei.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici