VIDEO Stai înghesuit la coadă la vaccin. Aglomeraţie la Romexpo: dozele de vaccin s-au epuizat şi a fost livrată o altă tranşă

  • Sute de oameni stau la coadă la centrele de vaccinare din Romexpo
  • Dozele de vaccin aduse la Romexpo s-au epuizat şi a fost livrată o altă tranşă
  • Medicul coordonator al centrului spune că toţi vor face vaccinul până la finalul zilei
1503 afișări
Mii de oameni au stat la coadă azi în Bucureşti, ca să se vaccineze. O nouă tranşă de doze de vaccin Pfizer era deja de la primele ore la Institutul Cantacuzino. Doar că recepţia transportului a durat, aşa că serul a ajuns cu întârziere la centrele de vaccinare.
 
La Romexpo au apucat să se vaccineze numai cei care aveau programări dimineaţă. De la ora 11.00 nu a mai fost vaccin.
 
Maşina a ajuns după ora 14.00 doar că cei care aşteptau au fost anunţaţi că mai durează până se dezgheaţă serul. Aşa că nici la ora 15.00, mulţi dintre cei care erau programaţi, nu reuşiseră să se vaccineze.
 
Serul se terminase iar coada era din ce în ce mai lungă. Ce spuneau persoanele aflate la coadă:
 
- La ce oră aţi avut programare?
- La 12. Şi au terminat. Şi mai era o domnişoară cu un copil de trei luni.
 
Cu gândul la vaccin, dacă erai la coadă, nu prea mai ţineai cont de distanţare. „Oricum se vaccinează, aşa că nu cred că e o problemă că stau aşa, acolo grămadă.”, era opinia unei alte persoane aflate la coadă. 
 
Carmen Noapteş, şefa centrului de vaccinare, spune că nimeni nu va pleca nevaccinat.
 
„Sunt în jur de o mie şi ceva, 1300 de persoane care urmează să fie vaccinate în intervalul 14.30-20 şi noi credem că reuşim”, a declarat Carmen Noapteş, şefa centrului de vaccinare. 
 
Nu doar la Romexpo au fost întârzieri la vaccinare azi. Şi la Regina Maria, în Pipera, orarul vaccinării a fost dat peste cap.
 
 
 
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici