VIDEO Surpriza pe care militarii le-au făcut-o copiilor de o şcoală din Piteşti, după ce s-a viralizat un videoclip în care cântau "Treceţi, batalioane române, Carpaţii"

Militarii Şcolii de Aplicaţie pentru Unităţi de Luptă “ Mihai Viteazul” din Piteşti au mers, joi, la Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu” din Piteşti, acolo unde sute de copii au cântat miercuri „Treceţi, batalioane române, Carpaţii!”, clipul devenind viral pe reţelele de socializare.

3284 afișări
Imaginea articolului VIDEO Surpriza pe care militarii le-au făcut-o copiilor de o şcoală din Piteşti, după ce s-a viralizat un videoclip în care cântau "Treceţi, batalioane române, Carpaţii"

Surpriza pe care militarii le-au făcut-o copiilor de o şcoală din Piteşti, după ce s-a viralizat un videoclip în care cântau "Treceţi, batalioane române, Carpaţii"

Sute de copii ai Şcolii Gimnaziale „Mihai Eminescu” din Piteşti au cântat miercuri, „Treceţi, batalioane române, Carpaţii!”, în cadrul unei repetiţii pentru programul de Ziua Naţională. Momentul a fost filmat de mai mulţi părinţi şi postat pe reţelele de socializare, clipul devenind viral în scurt timp.

Clipul poate fi urmărit AICI

Astăzi, militarii de la Şcoala de Aplicaţie pentru Unităţi de Luptă “ Mihai Viteazul” din Piteşti le-au făcut o surpriză copiilor şi au mers la şcoala gimnazială pentru a sărbători în avans Ziua Naţională a României în An Centenar. Vezi cum au cântat împreună militarii şi copiii

"I-aţi văzut ieri la repetiţii cântând "Treceţi Batalioane Române Carpaţii" din tot sufletul. Sunt elevii Şcolii numărul 11 "Mihai Eminescu" din Piteşti 💙💛❤. Pe noi ne-au impresionat aşa că azi militarii de la Şcoala de Aplicaţie pentru Unităţi de Luptă “ Mihai Viteazul” din Piteşti sunt alături de ei pentru a sărbători în avans Ziua Naţională a României în An Centenar 💯", a transmis Ministerul Apărării Naţionale, pe Facebook.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici