VIDEO: Trei copii distrug un loc de joacă din Brăila. Cum au fost sancţionaţi

Trei copii sunt cercetaţi penal după ce au fost filmaţi de camerele stradale în timp ce distrug un parc de joacă, inaugurat în urmă cu un an, în oraşul Brăila, transmite corespondentul MEDIAFAX.

4571 afișări
Imaginea articolului VIDEO: Trei copii distrug un loc de joacă din Brăila. Cum au fost sancţionaţi

sursa FOTO: captura video

Potrivit Primăriei Brăila, o patrulă din cadrul Serviciului Ordine Publică al Poliţiei Locale Brăila a constatat că o parte a locului de joacă din parcul pentru copii Pinocchio era parţial distrus şi are urme clare de vandalizare.

Poliţiştii au urmărit imaginile înregistrate de camera video amplasată în parc şi au aflat că autorii sunt trei copii, cu vârste cuprinse între 13 şi 15 ani, care s-au ales cu dosar penal.

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Brăila au fost sesizaţi de către poliţiştii locali cu privire la faptul că (...) ar fi depistat trei minori, în timp ce provocau distrugeri, prin lovire, unui ansamblu de joacă, din incinta parcului situat pe strada Sebeşului. Poliţiştii i-au identificat pe cei trei minori, cu vârstele de 13, 14 şi 15 ani, din Brăila, bănuiţi de comiterea faptei. A fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, Laura Belciugan.

Primarul oraşului Brăila se declară revoltat de cele întâmplate şi avertizează că va monta camere de supraveghere în toate cartierele.

„Indivizi cu tupeu, în loc să se distreze, distrug. Acum au cazier şi trebuie să plătească distrugerile. Puteau să se ducă la sală ca să-şi consume energia. Este greu de înţeles, mai ales că tinerii locuiesc în zonă, şi-au distrus propriul lor loc de joacă. Eu îi avertizez pe toţi cei puşi pe rele că avem numeroase camere în oraş şi vom monta în continuare”, a declarat, pentru MEDIAFAX, primarul oraşului Brăila, Marian Dragomir.

Primăria Brăila a amplasat 358 de camere stradale în 74 de locuri, inclusiv în zonele dedicate copiilor, şi anunţă că va continua să monteze dispozitive de urmărire şi în alte părţi ale oraşului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici