Video VIDEO | Un autocar ce făcea legătura cu Salina Ocnele Mari, mistuit de incendiu la jumătatea tunelului de acces

Un autocar ce făcea legătura între suprafaţă şi Salina Ocnele Mari din judeţul Vâlcea a fost mistuit de un incendiu, miercuri. Şoferul, singurul care se afla în autovehicul, a reuşit să se salveze la timp.

853 afișări

Purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, locotenent colonelul Cătălin Popescu, a declarat că autocarul de 24 de locuri a luat foc în momentul întoarcerii dintr-o galerie, aproximativ la jumătatea tunelului de acces, la circa un kilometru de ieşire.

„Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă «General Magheru» al Judeţului Vâlcea au fost solicitaţi pentru stingerea unui incendiu produs la un autocar în localitatea Ocnele Mari. Până la sosirea forţelor de intervenţie şi stingerea incendiului, au ars materialele combustibile ale autocarului”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, locotenent colonelul Cătălin Popescu.

Cauza probabilă, stabilită în urma cercetărilor preliminare, este producerea unui scurtcircuit electric din cauza izolării necorespunzătoare a conductorilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici