VIDEO. Un caz George Floyd la Piteşti. Un bărbat a murit în timp ce era imobilizat de poliţişti. Reacţia ministrului de Interne

  • Un bărbat de 63 de ani, din Piteşti, a murit la puţin timp după ce a fost imobilizat de poliţişti.
  • Bărbatul consuma băuturi alcoolice la o masă a unui restaurant unde izbucnise un incendiu.
  • IPJ Argeş a anunţat că a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de purtare abuzivă şi ucidere din culpă.
4278 afișări
Imaginea articolului VIDEO.  Un caz George Floyd la Piteşti. Un bărbat a murit în timp ce era imobilizat de poliţişti. Reacţia ministrului de Interne

VIDEO. Un caz George Floyd la Piteşti. Un bărbat a murit în timp ce era imobilizat de poliţişti. Autorităţile au deschis dosar penal

Un bărbat de 63 de ani, din Piteşti, a murit la puţin timp după ce a fost imobilizat de poliţişti. Potrivit acestora, bărbatul consuma băuturi alcoolice la o masă a unui restaurant unde izbucnise un incendiu.

El a refuzat să iasă din incintă, deşi a fost somat să părăsească zona. Mai mult, de fiecare dată când era scos de poliţişti, acesta insista violent să se întoarcă, astfel că oamenii legii l-au imobilizat.

Poliţiştii argeşeni spun că bărbatul a devenit recalcitrant, astfel încât s-a încercat imobilizarea lui, deşi opunea rezistenţă.

În timpul imobilizării, bărbatul şi-a pierdut starea de conştienţă şi a fost solicitat un echipaj medical. În ajutorul victimei, au sărit şi pompierii chemaţi să stingă incendiul, însă bărbatul nu a putut fi salvat.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de purtare abuzivă şi ucidere din culpă. Cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş.

Ministrul de Interne: ”Când moare un om e o tragedie”

Surse din anchetă arată că în bagajele bărbatului au fost găsite mai multe medicamente, însă o cauză exactă a decesului va fi stabilită doar după efectuarea necropsiei.

„Am primit şi o veste tristă, de la Piteşti. Când moare un om e o tragedie. Ştiu ce s-a întâmplat acolo, la un incendiu poliţiştii au încercat să încătuşeze un bărbat de 63 de ani, sub influenta băuturilor alcoolice care refuza să părăsească imobilul, bărbatul a intrat în stop cardiac, a decedat. Ancheta este preluată de un procuror”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici