Video VIDEO | Un poliţist local din Galaţi în uniformă şi în stare de ebrietate, a fost filmat căzând / Când s-a întâmplat incidentul şi ce măsuri s-au luat

Un poliţist local din Galaţi a fost filmat în timp ce se afla în stare avansată de ebrietate, pe o stradă din oraş. Agentul, îmbrăcat în uniformă, de abia poate vorbi şi cade din picioare, potrivit unei filmări postate pe Facebook, relatează corespondentul MEDIAFAX.

3498 afișări

Potrivit şefului Poliţiei Locale Galaţi, angajatul era în afara serviciului. El este cercetat disciplinar şi va fi concediat.

„A mers la un coleg acasă, el are nişte probleme familiale, a consumat alcool, iar după ce a consumat alcool, el fiind liber, a venit acasă cu un taxi. În timp ce a coborât din taxi, el a fost filmat. Este cercetat în comisia de disciplină, i-a fost ridicat dreptul de a purta pistolul şi săptămâna viitoare va fi destituit din funcţia publică de poliţist”, a declarat Petrică Hahui, şeful Poliţei Locale Galaţi.

Incidentul s-a petrecut în luna martie, chiar înainte declarării stării de urgenţă din cauza COVID-19.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici