VIDEO | Un student de la SNSPA nu a fost lăsat să intre la dezbaterea lui Iohannis: Au zis că nu sunt pe liste

Un student la SNSPA s-a prezentat marţi la dezbaterea organizată de Klaus Iohannis, însă nu a fost lăsat să intre, deoarece „nu apare pe listă”. Totodată, un bărbat protestează în faţa Bibliotecii Centrale, susţinând că ar fi dorit să existe o dezbatere între Klaus Iohannis şi Viorica Dăncilă.

10333 afișări

„Au zis că nu am voie să intru dacă nu sunt pe listă şi cam atât. Mă duc acasă, ce să fac”, a spus Cosmin Zica, student la SNSPA.

În faţa Bibliotecii Centrale, unde are loc evenimentul organizat de Klaus Iohannis, un protestatar spune că e nemulţumit de faptul că nu există o dezbatere între cei doi candidaţi, pentru a vedea cine merită votat.

„Nu protestez, îmi spun şi eu părerea. Aş fi vrut să fie o dezbatere, nu? Ca să vpd care a fost bilanţul domnului Iohannis, ce oferă pentru următorii cinci ani, să ştiu pentru ce îi dau votul, nu?”, a spus protestatarul.

„Evenimentul zilei! Iohannis şi aplaudacii!”, scria pe afişul ţinut de către bărbat.

Klaus Iohannis organizează, marţi, o dezbatere cu politologi, jurnalişti şi formatori de opinie. Viorica Dăncilă a afirmat că ia în calcul varianta de a participa la eveniment, însă şeful statului susţine că aceasta nu va fi primită. Pe de altă parte, Orban a afirmat că Dăncilă poate sta în public.

Discuţia anunţată cu politologi, jurnalişti şi formatori de opinie, de către candidatul PNL la preşedinţie Klaus Iohannis, va avea loc marţi de la ora 19.00 şi va permite întrebări doar din partea a opt sau nouă persoane. Ceilalţi jurnalişti pot participa doar ca public la dezbaterea de la BCU.

Radu Tudor, Moise Guran, Cristina Şincai, sunt trei dintre jurnaliştii care au fost invitaţi să adreseze întrebări la discuţia cu preşedintele Klaus Iohannis. La fel ca în cazul interlocutorilor, surse politice spun că lista de studenţi şi profesori prezenţi a fost aprobată în prealabil.

Lista persoanelor care vor pune întrebări la discuţia din această seară cu Klaus Iohannis:

Radu Tudor (Antena 3), Ion M. Ioniţă (Adevărul), Moise Guran ( Europa FM), Cristina Şincai (România TV), Silviu Mănăstire (B1 TV), Clarice Dinu (HotNews), Ramona Avramescu (TVR), Cristian Leonte (Pro TV) şi Cristian Pârvulescu (SNSPA).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici