VIDEO Vânzător filmat în Brăila în timp ce injecta pepenii cu un lichid. Bărbatul a primit o pedeapsă pe măsura înşelătoriei

Un comerciant dintr-o piaţă din Brăila a fost filmat în timp ce injecta pepenii cu un lichid necunoscut. După ce imaginile au ajuns pe Facebook, bărbatul a fost dat afară din piaţă şi nu va mai putea face comerţ în oraşul Brăila.

18605 afișări
Imaginea articolului VIDEO Vânzător filmat în Brăila în timp ce injecta pepenii cu un lichid. Bărbatul a primit o pedeapsă pe măsura înşelătoriei

Vânzător filmat în Brăila în timp ce injecta pepenii cu un lichid. Bărbatul a primit interdicţie pentru comerţ

Imaginile au fost surprinse într-o piaţă din oraşul Brăila.

Cei care au filmat scena susţin că bărbatul injecta pepenii cu apă pentru a-i păcăli pe clienţi: „Uite băi, bagă apă, ca să tragă la cântar”.

Apoi, filmarea ajuns pe Facebook, iar primarul oraşului a anunţat măsuri dure împotriva comerciantului: acesta a fost evacuat din piaţă şi nu mai are dreptul la comerţ în Brăila.

„Administraţia Pieţelor l-a evacuat pe individul care injecta pepenii cu seringa. Nu avem drept de control în domeniul sanitar veterinar sau al sănătăţii populaţiei, dar injectarea cu apă sau cine ştie ce substanţă a pepenilor cu seringa este un gest incalificabil. Vom pune la dispoziţia instituţiilor cu drept de control toate informaţiile privind persoana respectivă. Am aflat din presă că un comerciant a fost filmat în timp ce injecta pepenii în Cartierul Hipodrom. Administraţia Pieţelor şi Târgurilor Brăila a procedat legal în limita competenţelor sale - l-a evacuat. Cât timp voi fi primar, acel individ nu va mai primi dreptul de a comercializa produse în municipiul Brăila! Aceleaşi măsuri vor fi aplicate şi altor persoane care vor face lucruri similare”, a anunţat, pe Facebook, primarul oraşului Brăila, Marian Dragomir.

Tot pe reţeaua de socializare au reacţionat numeroşi brăileni care s-au declarat indignaţi de fapta comerciantului.

Oamenii susţin că autorităţile trebuie să ia măsuri dure împotriva comerciantului în condiţiile în care acesta îşi înşela clienţii la cântar şi le punea viaţa în pericol prin utilizarea unei seringi nesterilizate şi a unui lichid dubios.

 

Taguri:
piaţă,
incident,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici