VIDEO viral. Un poliţist din Sibiu coboară din maşină şi şterge luneta autoturismului din faţă

O filmare făcută în noaptea de joi spre vineri în Sibiu, cu un poliţist care şterge luneta unui autoturism aflat în trafic, a strâns în doar câteva ore mii de vizualizări şi a adunat aproape 200 de comentarii.

9667 afișări
Imaginea articolului VIDEO viral. Un poliţist din Sibiu coboară din maşină şi şterge luneta autoturismului din faţă

VIDEO viral. Un poliţist din Sibiu coboară din maşină şi şterge luneta autoturismului din faţă

În imaginile postate pe pagina de Facebook Poliţia Sibiu, se vede cum poliţistul coboară din autospecială şi merge la maşina din faţă, oprită la semafor, şi îi şterge luneta.

Filmarea a fost făcută în noaptea de joi spre vineri pe o stradă din Sibiu, unde a nins puternic şi s-a circulat cu dificultate.

Filmul este însoţit de textul „Iarna nu-i ca vara” şi a fost distribuit de peste 1.000 de ori şi a atras peste 190 de comentarii în doar câteva ore.

„Şoferul se pare că era îngheţat. Nu a schiţat nici un gest”, a comentat un bărbat. „Aş fi intrat în pământ de ruşine”, spune un altul, în timp ce o femeie i-a felicitat pe poliţişti: „Un gest foarte frumos care ne dovedeşte tuturor că înainte de funcţia pe care o deţineţi nu aţi uitat să fiţi Oameni! Felicitări!”.

În urmă cu câteva zile, poliţiştii din Sibiu au fost implicaţi într-o bătaie generală cu bulgări de zăpadă. Incidentul distractiv s-a produs luni seara într-o zonă verde a oraşului Sibiu. Poliţiştii erau în patrulă şi, în loc să-i liniştească pe copiii care se băteau cu zăpadă, au intrat în jocul lor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici