Viitură pe râul Bistriţa. Zeci de oameni din localităţile nemţene Stejarul şi Buşmei, evacuaţi

Aproximativ 50 de persoane din localităţile Stejarul şi Buşmei din judeţul Neamţ vor fi evacuate din cauza viiturii formate pe râul Bistriţa, anunţă Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă (DSU).

749 afișări
Imaginea articolului Viitură pe râul Bistriţa. Zeci de oameni din localităţile nemţene Stejarul şi Buşmei, evacuaţi

Viitură pe râul Bistriţa. Zeci de oameni din localităţile nemţene Stejarul şi Buşmei, evacuaţi

"Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă prin Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă vă informează ca din cauza viiturii formate pe raul Bistriţa, aproximativ 50 de persoane, din localitatile Stejarul şi Buşmei din judeţul Neamţ, vor fi evacuate", potrivit unui anunţ postate pe Facebook-ul DSU.

Toate persoanele vor fi cazate la sala de sport din localitate.

Anterior, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, anunţase că s-a decis evacuarea a 132 de persoane din comuna Farcaşa din judeţul Neamţ, în condiţiile în care accesul în localitate este restricţionat încă de noaptea trecută.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici