Vine gazul! Nouă localităţi din judeţul Dolj fac pregătiri pentru a se racorda la reţeaua de gaze

  • Nouă localităţi din judeţul Dolj vor fi conectate la reţeaua de gaze naturale care se construieşte pe traseul Craiova-Segarcea.
  • În aceste zile, reprezentanţii Consiliului Judeţean Dolj fac recepţia tronsonului.
22101 afișări
Imaginea articolului Vine gazul! Nouă localităţi din judeţul Dolj fac pregătiri pentru a se racorda la reţeaua de gaze

Sursa foto: Mediafaxfoto

Potrivit autorităţilor doljene, nouă localităţi din judeţ au demarat procedurile pentru racordarea la primul tronson al conductei Craiova-Calafat.

„Reprezentanţii Consiliului Judeţean Dolj participă în aceste zile la procedura de recepţie a primului tronson din conducta de gaze naturale Craiova-Calafat, pe traseul Craiova-Segarcea. Nouă localităţi din Dolj au demarat deja procedurile pentru racordarea la acest prim tronson. Împreună cu edilii din Malu Mare, Ghindeni, Teasc, Calopăr, Segarcea, Drănic, Cerăt, Bratovoieşti şi Ţuglui am discutat despre problemele pe care le-au întâmpinat în realizarea studiilor de soluţie şi de fezabilitate, dar şi ce surse de finanţare au identificat”, a anunţat, pe Facebook, preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Cosmin Vasile.

Potrivit reprezentanţilor CJ Dolj, majoritatea administraţiilor locale au realizat studii de fezabilitate, iar Segarcea se află în cel mai avansat stadiu. Licitaţia de atribuire a operatorului s-a încheiat, iar lucrările la reţeaua de distribuţie vor începe în cel mai scurt timp.

De asemenea, au început demersurile pentru localităţile care se află pe tronsoanele 2 şi 3 ale conductei, pe traseul Segarcea-Băileşti-Calafat. Compania Transgaz a depus documentaţia prin care solicită eliberarea certificatului de urbanism, în vederea obţinerii autorizaţiei de construire şi începerea lucrărilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici