Vîntu i-a propus lui Ghiţă să-i dea banii şi să plece de la Realitatea

Sorin Ovidiu Vîntu i-a propus lui Sebastian Ghiţă să-i dea banii şi să plece de la Realitatea Media, ori să se judece pentru rezilierea contractului de management, în final căzându-se de acord să fie plătită lunar o sumă importantă pentru ca patronul Asesoft să rămână la postul TV.

52 afișări
Imaginea articolului Vîntu i-a propus lui Ghiţă să-i dea banii şi să plece de la Realitatea

Vîntu i-a propus lui Ghiţă să-i dea banii şi să plece de la Realitatea (Imagine: Dragos Cristescu/Mediafax Foto)

Acţiunile lui Sorin Ovidiu Vîntu l-au determinat pe Sebastian Ghiţă Sebastian să cedeze pretenţiilor pecuniare formulate de patronul Realitatea TV şi Ion Ilie Cezar.

Potrivit referatului prin care se solicită arestarea lui Vîntu şi Ion Ilie, Ghiţă a fost obligat să accepte "cea de-a treia variantă invocată de inculpatul Vîntu Sorin Ovidiu la data de 2 aprilie".

"Vîntu: Şi-ţi spun: e opţiunea unu - îţi dau banii şi ai plecat, e opţiunea doi - denunţ eu contractul şi ne judecăm, opţiunea trei - ne înţelegem şi, dacă nu te ţii de cuvânt, îţi dau cu p... în gură. Nu în braţe, în gură.

Ghiţă: Hai să discutăm opţiunea trei. Celelalte două sunt nişte chestii de nediscutat, adică cine o face, o face.

Vîntu: Deci nu mai e loc să te joci.

Ghiţă: N-a fost loc niciodată", potrivit unei discuţii, consemnată în referatul procurorului de arestare a lui Vîntu şi Ion Ilie, înaintat Judecătoriei sectorului 5 Bucureşti.

Procurorii notează că, având în vedere că termenul fixat de către cei doi pentru ca Ghiţă să dea suma de 150.000 de euro a fost pentru data de 20 aprilie, aceştia s-au asigurat că patronul Asesoft va ceda presiunilor.

Sorin Ovidiu Vîntu şi Ion Ilie Cezar au fost ridicaţi, miercuri, în urma unui flagrant delict organizat de procurori, care au marcat cei 150.000 de euro pretinşi de patronul Realitatea de la Sebastian Ghiţă, pentru a nu-i rezilia contractul de management după ce acesta a investit 4 milioane de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici