Vîntu: Mă voi supune deciziei instanţei, apoi îi urmăresc în justiţie pe Băsescu, Kovesi, Maior

Sorin Ovidiu Vîntu a declarat, joi, că se va supune deciziei instanţei şi după ispăşirea pedepsei îi va urmări în justiţiei pe cei care se fac vinovaţi de acest "rapt", printre care i-a nominalizat pe Traian Băsescu, Laura Codruţa Kovesi, George Maior, Marius Iacob şi Florian Coldea.

1178 afișări
Imaginea articolului Vîntu: Mă voi supune deciziei instanţei, apoi îi urmăresc în justiţie pe Băsescu, Kovesi, Maior

Vîntu: Mă voi supune deciziei instanţei, apoi îi urmăresc în justiţie pe Băsescu, Kovesi, Maior

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu, care, joi, a fost condamnat la un an de închisoare cu executare pentru şantajarea lui Sebastian Ghiţă, a declarat la Realitatea TV că nu va ataca în niciun fel decizia instanţei.

Vîntu a mai spus că nu se aştepta la această decizie a instanţei, pe care a catalogat-o ca fiind o bătaie de joc "la adresa actului de justiţie şi a bunului simţ". "Nu s-a făcut altceva decât să se legifereze tentativa de furt a lui Ghiţă, ajutat de Parchetul General - Kovesi, la instigarea lui Traian Băsescu. Asta e realitatea. Îmi pare rău să constat că nişte judecători s-au făcut părtaşi", a mai spus el.

Vîntu a precizat că, după ce îşi va ispăşi pedeapsa, le va urmări în instanţă pe "toate aceste canalii" care s-au făcut vinovate de aceste abuzuri, nominalizându-i pe George Maior, Florian Coldea, Laura Codruţa Kovesi, Marius Iacob şi pe Traian Băsescu.

"Dânşii au încercat din toate puterile şi se pare că au reuşit să-mi incapaciteze puterea de luptă. Fiind afară evident că voi avea o putere de luptă mult mai mare decât fiind arestat", a mai spus Vîntu.

El a adăugat că nu are cum să nu se supună deciziei instanţei. "Mă vedeţi pe mine luându-mi căruciorul şi fugind peste graniţe? Este evident că nu am încotro, singura mea posibilitate era să renunţ la a mai lupta cu sistemul ticăloşit generat de domnul Traian Băsescu", a mai spus Vîntu.

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu, fostul patron al Realitatea TV, a fost condamnat, joi, la un an de închisoare cu executare în dosarul în care a fost acuzat că l-a şantajat pe Sebastian Ghiţă, fostul manager al televiziunii, potrivit deciziei luate joi de Curtea de Apel Bucureşti (CAB).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici