Violatorul fetiţei de 10 ani din Ploieşti a fost identificat

Un bărbat suspectat că în 9 iunie a violat o fetiţă de zece ani din Ploieşti, pe care a urmărit-o şi a intrat peste ea în casă, copila fiind găsită de părinţi într-o baltă de sânge, a fost identificat şi se află în custodia poliţiştilor.

1027 afișări
Imaginea articolului Violatorul fetiţei de 10 ani din Ploieşti a fost identificat

Violatorul fetiţei de 10 ani din Ploieşti a fost identificat (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit şefului Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Prahova, Bogdan Despescu, poliţiştii au descoperit, sâmbătă dimineaţă, un bărbat suspectat de violarea unei fetiţe de zece ani din Ploieşti.

Bărbatul a fost identificat, iar la ora transmiterii acestei ştiri se află în custodia Poliţiei, anchetatorii desfăşurând acţiuni procedurale pentru asigurarea probaţiunii, a precizat Bogdan Despescu.

Poliţia Prahova face cercetări, începând cu 9 iunie, pentru depistarea unui bărbat care a urmărit o fetiţă de zece ani care ieşea de la şcoală, a aşteptat ca aceasta să vină acasă, iar în momentul în care copila a intrat în apartament, agresorul i-a astupat gura cu o bucată de material textil îmbibată cu o substanţă cu un miros înţepător, apoi a violat-o.

Ulterior, fata a fost găsită de către părinţi într-o baltă de sânge şi a fost dusă la spital, unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale.

Alte două tentative de viol au fost semnalate în ultimele două luni în Ploieşti, modul de operare al agresorului fiind similar. Cele două fete agresate au scăpat întrucât în momentul în care atacatorul a intrat peste ele în casă a sunat telefonul, iar agresorul s-a speriat şi a fugit.

De la comiterea violului, Poliţia a dat publicităţii trei portrete robot ale agresorului şi a audiat peste 130 de suspecţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici