Video Violenţe înainte de meci. Suporterii echipei U Craiova au spart geamul unei maşini şi au aruncat cu petarde | VIDEO

Mai mulţi suporteri ai echipei U Craiova 1984 au fost implicaţi, marţi, într-un incident produs înainte de meci, în centrul oraşului. Aceştia au fost filmaţi în timp ce aruncau petarde pe drum, iar unul dintre ei a spart, cu piciorul, geamul unei maşini aflate în trafic.

1404 afișări

În imaginile surprinse de un martor al incidentului se poate vedea cum grupul de suporteri aruncă petarde pe drum, iar unul dintre ei sparge cu piciorul geamul unei maşini care staţiona la semafor.

Incidentul s-a produs înainte de meciul U Craiova 1948 - U Cluj, din 16-imile Cupei României la fotbal, care se desfăşoară, marţi, pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova.

Imaginile au fost filmate de un localnic, dintr-un bloc din apropierea incidentului.

Taguri:
incident,
suporteri,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici