Violoncelistul Adrian Naidin: Rog conducerea MAI şi a Ministerului Justiţiei să facă lumină, să îmi cureţe numele/ Artistul a căzut de la etaj în timpul unor percheziţii

Violoncelistul Adrian Naidin a postat un mesaj pe pagina de Facebook în care face apel la Ministerul de Interne şi cel al Justiţiei să facă lumină în cazul lui şi să îi cureţe numele "pătat" de angajaţii celor două instituţii; artistul a căzut de la etaj în timpul unor percheziţii.

8607 afișări
Imaginea articolului Violoncelistul Adrian Naidin: Rog conducerea MAI şi a Ministerului Justiţiei să facă lumină, să îmi cureţe numele/  Artistul a căzut de la etaj în timpul unor percheziţii

Violoncelistul Adrian Naidin: Rog conducerea MAI şi a Ministerului Justiţiei să facă lumină, să îmi cureţe numele/ Artistul a căzut de la etaj în timpul unor percheziţii.

"Rog conducerea Ministerului de Interne şi pe cea a Ministerului de Justiţie să facă lumină în cazul meu şi să îmi cureţe numele pătat de angajaţii lor. (...) În dimineaţa zilei de 28 septembrie, poliţia a descins la imobilul din strada Nicolae Racota. În acest imobil există trei apartamente ale căror intrări sunt separate. După ce Poliţia l-a arestat pe cel în casa căruia au găsit drogurile a continuat percheziţia şi la celelalte apartamente. (...) Vecinii mei au explicat politiştilor că în apartamentul în care locuiesc eu se află o persoană care nu are legătură cu cel arestat. Eu doar îi plătesc chirie acelui om pentru apartamentul în care stau. Cu toate acestea domnii poliţişti au spart uşa şi au intrat peste mine. Când şi-au dat seama că au comis o mare eroare şi că ce era mai rau se întamplase deja, domnii poliţişti au dispărut de la faţa locului, nelăsând măcar un om să păzească uşa pe care o făcuseră praf. (..) Sper ca nota de plată pentru minciunile spuse despre mine să vină cât de curâand", a scris violoncelistul pe pagina de Facebook.

Printr-un comunicat de presă, Poliţia Română a confirmat miercuri percheziţiile făcute la un imobil din Capitală unde locuieşte violoncelistul Adrian Naidin. Reprezentanţii instituţiei susţin că acţiunea a făcut parte dintr-un total de şapte percheziţii organizate într-un dosar de trafic de droguri de mare risc.

"La data de 28 septembrie, au fost efectuate şapte percheziţii la persoane bănuite că ar fi dezvoltat culturi indoor de cannabis, într-o locuinţă din Bucureşti. În urma percheziţilor, în locuinţa principalului suspect, au fost descoperite aproximativ 500 de grame de cannabis, 5 grame de cocaină şi o instalaţie completă pentru cultură indoor de cannabis", se arată în comunicatul remis MEDIAFAX de Poliţia Română.

Reprezentanţii instituţiei confirmă că, în timpul percheziţiei la imobilul unde s-au găsit drogurile, o persoană a sărit pe geam.

"Precizăm că, în cadrul acestei operaţiuni, o persoană aflată într-o altă cameră, de la etajul 1 al imobilului percheziţionat, confom mandatului emis de instanţa de judecată, a sărit pe geam. Poliţiştii i-au acordat primul ajutor, ulterior transportându-l la o unitate medicală din Bucureşti ", se mai precizează în comunicat.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că principalul suspect în acest caz este un bărbat care locuieşte şi el în imobilul unde violoncelistul Adrian Naidin stă fără forme legale.

Violoncelistul Adrian Naidin a scris pe pagina sa de Facebook că miercuri dimineaţă a fost internat la Spitalul Elias după ce a căzut de la etajul casei în care locuieşte, în timpul unei percheziţii. Artistul susţine că poliţiştii ar fi greşit adresa.

"Mă aflu la spital din cauza incompetenţei unor poliţişti. În această dimineaţă, o patrulă de intervenţie mascată a Poliţiei a descins la unul dintre vecinii mei. Din păcate, oamenii legii au greşit uşa şi au crezut că uşa de acces în apartamentul meu dă către un rai al drogaţilor, deci au spart-o şi au intrat peste mine. Fiind luat din somn şi fiind în stare de şoc, crezând că au intrat nişte bandiţi peste mine, am încercat să scap, dar am căzut pe geam, de la etaj. Am fost transportat la Spitalul Elias de urgenţă şi o echipă ce medici se ocupă în clipa de faţă de fracturile mele.", a scris Adrian Naidin pe pagina sa de Facebook.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici