Viorel Cataramă: Nu există motiv pentru dosar penal. Gestul meu este unul patriotic!

  • Viorel Cataramă spune că nu există motiv pentru deschiderea unui dosar penal pe numele său.
  • Politicianul crede că nu a încălcat legea când a mers la Bărbuleşti, unde sunt înregistrate mai multe cazuri de coronavirus.
  • Procurorii îl acuză pe Viorel Cataramă de zădărnicirea combaterii bolilor.
2787 afișări
Imaginea articolului Viorel Cataramă: Nu există motiv pentru dosar penal. Gestul meu este unul patriotic!

Viorel Cataramă: Nu există motiv pentru dosar penal. Gestul meu este unul patriotic!

Viorel Cataramă nu înţelege de ce procurorii i-au deschis dosar penal.

Viorel Cataramă, preşedintele Partidului Dreapta Liberală: Nu este niciun motiv pentru deschiderea unui dosar penal. Nu am încălcat nicio lege şi am făcut acest lucru pentru a demonstra că măsurile luate de autorităţi sunt incorecte. Gestul meu este gestul unui patriot care este dispus să-şi dea viaţa pentru ţara lui.

Procurorii spun că: Organul de cercetare penală din cadrul S.I.C. - I.P.J. Ialomiţa s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că - în data de 07.05.2020 - o persoană de sex masculin (V.C.) s-a deplasat în comuna Bărbuleşti, judeţul Ialomiţa şi s-a îmbrăţişat cu un bărbat bolnav de COVID - 19.

Viorel Cataramă nu are în acest moment niciun simptom specific coronavirusului. Pe 7 mai, politicianul a mers în comuna Bărbuleşti, judeţul Ialomiţa, unde au fost înregristrate până acum 70 de cazuri de COVID-19. Preşedintele Partidului Dreapta Liberală s-a îmbrăţişat cu mai mulţi localnici, unul dintre ei prezentând un extras de externare din spital, unde a fost tratat de COVID.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici