Virgil Popescu este acuzat de conducerea ANAT că a inflamat spiritele în cazul delicat al românilor blocaţi în Mexic

  • Săptămâna trecută românii au fost blocaţi pe aeroporturile din Mexico City şi Cancun
  • Câteva mii de români îşi petrec vacanţele anual în Mexic
  • Afirmaţiile lui Virgil Popescu au creat vâlvă şi, mai rău, au încins spiritele
2259 afișări
Imaginea articolului Virgil Popescu este acuzat de conducerea ANAT că a inflamat spiritele în cazul delicat al românilor blocaţi în Mexic

Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT) a trimis o scrisoare de protest către Ambasada Mexicului în România. Agenţia protestează faţă de abuzurile la care sunt supuşi românii pe aeroporturile din Mexico City şi Cancun. 114 români au fost trimişi acasă la acel moment.

Vicepreşedintele ANAT, Alin Burcea, spune că Mexicul ia măsuri abuzive împotriva turiştilor şi că nu este prima oară când se întâmplă astfel de lucruri.

Alin Burcea, vicepreşedinte ANAT: Nu este prima dată când Mexicul ia acest tip de măsuri, abuzive, împotriva turiştilor români. Turiştilor li se confiscă paşapoartele şi telefoanele, sunt ţinuţi închişi în condiţii necorespunzătoare, indiferent de vârstă. Evident, nici una dintre măsurile de protecţie anti-covid nu sunt respectate. Dorim să ştim de ce guvernul mexican se comportă în acest mod cu turiştii români şi cine va suporta daunele.

În scrisoarea deschisă adresată Ministrului Energiei, Virgil Popescu, preşedintele ANAT, Dumitru Luca, spune că afirmaţiile acestuia au menirea de a inflama şi mai mult spiritele într-o situaţie extrem de delicată, gestionată lamentabil din punct de vedere diplomatic,

Ministrul Energiei, Virgil Popescu: Agenţiile de turism ar trebui să dea banii înapoi românilor pentru că i-a trimis in ţări care au decretat stare de urgenţă sanitară.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici