Viteză de Autobahn pe o şosea din Dolj. Un şofer din Vâlcea a fost prins de radar circulând cu 188 km/h pe un drum naţional

Un bărbat din Vâlcea a fost surprins în timp ce circula pe DN 65 F, din judeţul Dolj, având o viteză de 188 km/h, mai mult decât dublul vitezei admise. Şoferul a fost amendat şi a rămas fără permis.

1899 afișări
Imaginea articolului Viteză de Autobahn pe o şosea din Dolj. Un şofer din Vâlcea a fost prins de radar circulând cu 188 km/h pe un drum naţional

Inconştienţă. Un şofer din Vâlcea, prins de radar circulând cu o viteză ameţitoare, care şi pentru autostradă este uriaşă

Bărbatul de 50 de ani, din oraşul Bălceşti, judeţul Vâlcea, a condus maşina pe Drumul Naţional 65 F, în judeţul Dolj, cu o viteză cu 98 km/h mai mare faţă de limita legală.

„Un bărbat de 50 de ani, din Bălceşti, a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism pe DN 65F, depăşind limita legală de viteză cu 98 km/h, acesta fiind înregistrat cu valoarea de 188 km/h”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt IPJ Dolj.

Şoferul a fost amendat cu peste 2.000 de lei şi i-a fost suspendat permisul de conducere pentru 90 de zile.

Potrivit Poliţíei Dolj, în ultimele 48 de ore, poliţiştii de la rutieră au sancţionat 191 de şoferi. În 29 de cazuri, aceştia au rămas fără permis de conducere.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
radar,
viteză,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici