Viteza i-a fost fatală: Un bărbat de 63 de ani a murit, după ce s-a răsturnat cu ATV-ul

Un bărbat de 63 de ani din localitatea Sâniacob, judeţul Bistriţa-Năsăud, a murit, joi seara, după ce s-a răsturnat cu ATV-ul chiar în centrul localităţii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

179 afișări
Imaginea articolului Viteza i-a fost fatală: Un bărbat de 63 de ani a murit, după ce s-a răsturnat cu ATV-ul

Viteza i-a fost fatală: Un bărbat de 63 de ani a murit, după ce s-a răsturnat cu ATV-ul

Potrivit poliţiştilor, bărbatul care conducea un ATV a pierdut la un moment dat controlul asupra acestuia, cel mai probabil din cauza neadaptării vitezei.

„Din primele verificări efectuate la faţa locului, a rezultat faptul că, pe raza localităţii Sâniacob, un bărbat în vârstă de 63 de ani, din localitate, care conducea un ATV, cel mai probabil din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a pierdut controlul acestuia, a lovit un capăt de pod, după care s-a răsturnat”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud.

Rănitul a fost găsit de personalul medical în stare foarte gravă, fiind în stop cardiorespirator.

„Victima a fost găsită în stop cardiorespirator, iar echipajul de prim ajutor SMURD de la Punctul de lucru Lechinţa a aplicat protocolul de resuscitare. Din păcate, în ciuda eforturilor echipajelor medicale, organismul bărbatului nu a răspuns manevrelor protocolului de resuscitare", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, Marius Rus.

Poliţiştii continuă în acest caz cercetările într-un dosar penal de ucidere din culpă.

Taguri:
accident,
atv,
mort

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici