Vitezomanul băcăuan. Un şofer a fost prins în timp ce conducea cu peste 200 de km/h pe centura oraşului

  • Un şofer a fost înregistrat de aparatul radar în timp ce conducea o maşină cu peste 200 de km/h pe centura oraşului Bacău.
  • Şoferul a fost amendat şi a rămas fără permisul de conducere.
1113 afișări
Imaginea articolului Vitezomanul băcăuan. Un şofer a fost prins în timp ce conducea cu peste 200 de km/h pe centura oraşului

Vitezomanul băcăuan. Un şofer a fost prins în timp ce conducea cu peste 200 de km/h pe centura oraşului

Incidentul s-a produs duminică pe sectorul de autostradă A7 din cadrul centurii municipiului Bacău. Aparatul radar a înregistrat maşina care avea viteza de 217 km/h.

Şoferul a fost sancţionat cu amendă contravenţională şi i-a fost reţinut permisul de conducere pentru o periodă de 90 de zile.

La sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii din Bacău au desfăşurat o amplă acţiune pe şoselele din judeţ. Cu această ocazie, ei au constatat nouă infracţiuni, din care şase la regimul circulaţiei rutiere.

Totodată, pentru neregulile constatate, agenţii au aplicat 809 sancţiuni contravenţionale. Dintre acestea, 61 de sancţiuni sunt pentru abateri ale pietonilor, 89 pentru biciclişti şi 52 pentru căruţaşi.

De asemenea, poliţiştii au reţinut 123 de permise de conducere din care 95 pentru încălcări ale regimului legal de viteză şi nouă pentru conducere sub influenţa alcoolului. În plus, poliţiştii au retras 26 de certificate de înmatriculare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
radar,
viteză,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici