Vlad Voiculescu, fotografiat fără mască de protecţie pe holurile Parlamentului. Ce sancţiune riscă

  • Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a fost fotografiat, luni, fără mască de protecţie Covid-19 pe holurile Parlamentului.
  • Conduita sanitară prevede că portul măştii este necesar în toate spaţiile închise.
  • Persoanele care nu poartă mască în spaţiile închise pot fi sancţionate cu amendă între 500 şi 2.500 de lei.
1025 afișări
Imaginea articolului Vlad Voiculescu, fotografiat fără mască de protecţie pe holurile Parlamentului. Ce sancţiune riscă

Vlad Voiculescu, fotografiat fără mască de protecţie pe holurile Parlamentului. Ce sancţiune riscă

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a stat, luni, fără mască de protecţie Covid-19 pe holurile Parlamentului, potrivit unor imagini publicate de Digi24.

El a fost surprins fără mască în timp ce stătea pe un fotoliu pe holul din dreptul grupului parlamentar USR PLUS. În acest timp, Voiculescu a vorbit la telefon şi s-a salutat cu colegi din partid.

Anterior, Vlad Voiculescu a făcut declaraţii de presă, iar în timpul acestora a purtat o mască de culoare portocalie.

Potrivit conduitei sanitare, este necesară folosirea măştii în toate spaţiile închise (ex: la birou, în transportul în comun, la cumpărături) şi în toate spaţiile deschise. Purtarea măştii este măsura eficientă pentru a preveni infectarea cu noul coronavirus (COVID-19), la fel cum păstrarea unei distanţe de siguranţă de 1,5 metri faţă de alte persoane şi evitarea pe cât posibil a contactului cu suprafeţele atinse în mod frecvent de alte persoane scade exponenţial riscul îmbolnăvirii.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici