Vlad Voiculescu, promisiune după tragedia de la Balş: „Vom face un fond de investiţii în spitale”

Ministrul sănătăţii, Vlad Voiculescu, a scris vineri pe Facebook că se pregăteşte să creeze un fond de investiţii în spitalele din România.

908 afișări
Imaginea articolului Vlad Voiculescu, promisiune după tragedia de la Balş: „Vom face un fond de investiţii în spitale”

Ministrul sănătăţii, Vlad Voiculescu, a scris vineri pe Facebook că se pregăteşte să creeze un fond de investiţii în spitalele din România. Anunţul ministrului vine în urma tragediei de la Institutul Naţional de Boli Infecţioase Matei Balş, în urma căreia 5 persoane şi-au pierdut viaţa într-un incendiu.

„Vom construi spitale. Vom crea în acest guvern condus de Florin Cîţu, cu sprijinul întregii coaliţii, un fond important pentru investiţii în spitale şi o echipă direct responsabilă ca aceste spitale să devină realitate, să devină saloane curate, clădiri sigure. Vom construi spitale. Ţara asta are nevoie de spitale noi. Ţara asta are nevoie de vindecare, iar vindecarea de această dată, nu va veni prin vorbe, ci prin fapte“, a scris ministrul sănătăţii. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici