Voiculescu: Dosarul Loteria II, o manipulare politică

Preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, acuză, printr-un comunicat remis, marţi, MEDIAFAX, continuarea presiunilor politice asupra sa şi a familiei sale, prin intermediul procurorilor, referindu-se la trimiterea în judecată a fiicei sale, Camelia Voiculescu, în dosarul Loteria II.

78 afișări
Imaginea articolului Voiculescu: Dosarul Loteria II, o manipulare politică

Voiculescu: Dosarul Loteria II, o manipulare politică

"Răspunzând întrebărilor presei legate de trimiterea în judecată a fiicei sale Camelia Voiculescu, în dosarul Loteria II, preşedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu a declarat că dosarul reprezintă o «manipulare politică», prin care s-au exercitat presiuni asupra sa şi a familiei sale, prin intermediul procurorilor controlaţi politic", se precizează în comunicatul de presă al Partidului Conservator.

Dan Voiculescu mai arată că "se continuă, prin atacuri la familia sa, presiunile politice care s-au exercitat asupra sa, prin intermediul unor procurori controlaţi politic".

"Aştept decizia instanţei, singura care poate pune punct acestui circ politic. Îmi menţin convingerea că sunt procurori care servesc interese politice, în loc să servească interesului cetăţenilor pentru dreptate", menţionează preşedintele fondator al PC.

Gheorghe Copos a fost trimis în judecată, alături de alte 12 persoane, între care Camelia Voiculescu şi Sorin Pantiş, în dosarul Loteria II în care este acuzat de spălare de bani şi fals, preşedintele fondator al PC Dan Voiculescu fiind scos de sub urmărire în această cauză.

Citeşte şi:

Copos, trimis în judecată în dosarul Loteria II

Copos: E un abuz şi îl vom demonstra în instanţă

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici