Vrancea: Circulaţia rutieră pe DN2M, reluată cu restricţii, după ce râul Milcov a rupt o parte din terasament. Unde sunt cele mai mari probleme

Circulaţia rutieră pe DN2M Focşani - Nereju, închisă în zona localităţii Răchitaşu, judeţul Vrancea, după ce râul Milcov a rupt o parte din terasament, a fost reluată cu restricţii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

802 afișări
Imaginea articolului Vrancea: Circulaţia rutieră pe DN2M, reluată cu restricţii, după ce râul Milcov a rupt o parte din terasament. Unde sunt cele mai mari probleme

Vrancea: Circulaţia rutieră pe DN2M - închisă, râul Milcov a rupt o parte din terasament. Unde sunt cele mai mari probleme

UPDATE 09:51 Circulaţia rutieră pe DN2M Focşani - Nereju, închisă în zona localităţii Răchitaşu, judeţul Vrancea, după ce râul Milcov a rupt o parte din terasament, a fost reluată cu restricţii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit Centrului Infotrafic, traficul pe DN2M Focşani - Nereju, în zona localităţii Răchitaşu, comuna Andreiaşu de Jos, a fost redeschis în jurul orei 9.00, însă doar pe o bandă, alternativ, cu restricţii pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

Circulaţia a fost oprită după ce râul Milcov a rupt, miercuri, o parte din terasament.

Potrivit Centrului Infotrafic, în judeţul Vrancea a fost închis DN2M Focşani - Nereju, în zona localităţii Răchitaşu, după ce râul Milcov a rupt o parte din terasament.

DN2M este un drum naţional secundar, fost judeţean, cu trafic redus.

De asemenea, traficul rutier a fost întrerupt şi pe DN2 (E85), între Focşani şi Râmnicu Sărat, după ce drumul a fost inundat. Circulaţia a fost reluată în ambele sensuri, însă îngreunat, alternativ şi dirijat de poliţişti.

Cele mai mari probleme sunt în zona localităţii Obrejiţa, la kilometrul 158, unde apa măsoară între 10 şi 30 de centimetri. De asemenea, carosabilul mai este inundat la kilometrul 165, în zona Popeşti, cu 20-30 de centimetri de apă pe carosabil, dar şi la kilometrul 168, la intersecţia cu DJ205R către Coteşti, cu 10-20 centimetri de apă pe sensul de mers către Bucureşti).

Totodată, circulaţia feroviară a fost întreruptă pe magistrala 500, între Focşani şi Râmnicu Sărat, în zona haltei Sihlea, unde apa a acoperit macazurile. Aici, traficul a fost reluat în jurul orei 8.00, însă trenurile circulă cu restricţie de viteză.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici