Vrancea: Incendiu la un cunoscut club din Focşani, pagubele fiind însemnate

Un cunoscut club din Focşani a ars, vineri dimineaţă, într-un incendiu care a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit şi care a provocat pagube însemnate, fiind distruse mai multe obiecte de mobilier şi aparate electronice şi electrocasnice, transmite corespondentul MEDIAFAX.

511 afișări
Imaginea articolului Vrancea: Incendiu la un cunoscut club din Focşani, pagubele fiind însemnate

Vrancea: Incendiu la un cunoscut club din Focşani, pagubele fiind însemnate (Imagine: Costi Tudor/Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea, Cristina Duţă, incendiul la clubul care funcţionează în Casa de Cultură a Sindicatelor "Leopoldina Bălănuţă" din Focşani a fost semnalat, vineri, în jurul orei 3.00, de către administratorul clubului, care se afla într-unul dintre birouri, situat la subsol.

La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta extrem de violent la instalaţia electrică şi cuprinsese toate obiectele din jur, fiind mobilizate patru echipaje, cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD şi o autospecială pentru descarcerare.

"Prima evaluare a situaţiei a relevat faptul că incendiul se manifesta în interiorul clădirii cu destinaţie cafenea/bar la instalaţia electrică, obiecte de mobilier şi articole electrocasnice. S-a acţionat atât pentru localizarea şi lichidarea flăcărilor, cât şi pentru protejarea clădirii, clubul funcţionând la parterul unei clădiri cu etaj care adăpostea şi alte obiective. Pentru facilitarea accesului pompierilor în interior, în vederea realizării dispozitivului de stingere, a fost necesară intervenţia echipajului de descarcerare, care a deblocat uşa de pe latura de nord a imobilului", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea, Cristina Duţă.

Conform sursei citate, nu s-au înregistrat victime, însă pagubele sunt considerabile. Astfel, au ars 15 canapele, 30 de scaune, instalaţiile pentru efecte luminoase, esspresoare de cafea, frigidere, calculatoare, aparate de aer condiţionat, televizoare şi echipamente de sonorizare.

De asemenea, s-au degradat pereţii şi planşeele localului şi articole electrocasnice.

Pompierii au stabilit că incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici