Vrancea: Patru răniţi, în urma unui accident în lanţ petrecut pe DN 2 E 85

Patru persoane au fost rănite, marţi după-amiază, în urma unui accident în lanţ petrecut pe DN 2 E 85, la ieşirea din localitatea Bizigheşti, în care au fost implicate un autoturism, o dubă şi un TIR condus de un polonez, transmite corespondentul MEDIAFAX.

191 afișări
Imaginea articolului Vrancea: Patru răniţi, în urma unui accident în lanţ petrecut pe DN 2 E 85

Vrancea: Patru răniţi, în urma unui accident în lanţ petrecut pe DN 2 E 85 (Imagine: Ciprian Sterian / Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Vrancea, accidentul a avut loc pe DN 2 E 85, între un autoturism VW Passat cu numere de Maramureş, care venea din direcţia Adjud spre Focşani, o dubă înmatriculată în Iaşi şi un TIR condus de un cetăţean polonez.

Din primele date a reieşit că şoferul autoturismului cu numere de Maramureş ar fi intrat pe contrasens, izbindu-se frontal de un TIR, ulterior autoturismul ricoşând într-o dubă în care se aflau mai multe persoane.

În urma impactului, şoferul autoturismului şi trei pasageri din dubă, între care două femei, au fost răniţi.

Toate cele patru victime au fost transportate cu ambulanţele la Spitalul Judeţean din Focşani.

Potrivit poliţiştilor, cel mai probabil, şoferul autoturismului ar fi adormit la volan şi ar fi produs accidentul, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

TIR-ul implicat în accident este înmatriculat în Polonia şi era condus de un polonez pe care poliţiştii l-au audiat în limba engleză.

Traficul pe DN 2 E 85 în zona în care s-a produs accidentul soldat cu patru răniţi se desfăşoară cu dificultate pe durata măsurătorilor făcute de poliţiştii de la Serviciul Rutier.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici