Vrei vacanţă în Grecia? Trebuie să aştepţi 4 ore în vamă

  • Românii care au plecat în vacanţă în Grecia cu maşină au stat la vama Kulata-Promachonas chiar şi 4 ore pentru a trece de graniţă
  • S-au format cozi interminabile, de 6 kilometri, asta pentru că e singura frontieră deschisă
  • Între timp, doi români care au reuşit să treacă graniţa au fost depistaţi pozitiv şi au intrat direct în carantină
2514 afișări
Imaginea articolului Vrei vacanţă în Grecia? Trebuie să aştepţi 4 ore în vamă

Vrei vacanţă în Grecia? Trebuie să aştepţi 4 ore în vamă

 

Dacă vrei să pleci în Grecia, trebuie să ştii că la singura frontieră deschisă sunt cozi interminabile. La Kulata-Promachonas s-au format cozi de până la 6 kilometri, iar timpul de aşteptare este de aproximativ 4 ore.

Dar orice vacanţă merită sacrificii, aşa că dacă pleci la drum trebuie să-ţi iei în bagaj şi multă răbdare.

Între timp, Ministerul Afacerilor Externe anunţă că încă doi turişti români dornici de vacanţă s-au trezit cu teste pozitive la intrare pe teritoriul Greciei. Aşa că îşi vor petrece vacanţa în carantină.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
grecia,
cozi,
vama

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici