Vreme instabilă săptămâna următoare. Meteorologii anunţă precipitaţii în fiecare zi

Vremea va continua să fie schimbătoare şi pe parcursul săptămânii următoare, fiind aşteptate precipitaţii în fiecare zi, la începutul săptămânii acestea curprinzând sud-estul teritoriului, miercuri extinzându-se în aproape toată ţara. În a doua parte a săptămânii vor fi în scădere, potrivit ANM.

2533 afișări
Imaginea articolului Vreme instabilă săptămâna următoare. Meteorologii anunţă precipitaţii în fiecare zi

Vreme instabilă săptămâna următoare. Meteorologii anunţă precipitaţii în fiecare zi

Luni şi marţi va ploua în partea de sud-est a ţării, marţi fiind aşteptate averse, descărcări şi intensificări ale vântului şi în zona de vest şi la munte, în restul teritoriului vremea fiind bună, anunţă ANM. De miercuri, ploile se vor extinde în nord şi centru. Joi va ploua în centrul, sudul şi estuş ţării.

"Prea bine nu va fi nici la sfârşitul săptămânii, când, din loc, în loc, vor mai fi ploi de vară asociate cu descărcări şi intensificări de vânt. Iar legat de temperaturi, până miercuri inclusiv, vor fi temperaturi apropiate de ceea ce ar trebui să fie în această perioadă, adică maxime cu prinse între 17 grade, în nordul litoralului şi 28 de grade, prin partea de veste şi sud-veste. În a doua parte a săptămânii, să scadă puţin valorile şi în unele zone să fie temperaturi puţin mai mici decât normal", a declarat pentru MEDIAFAX Meda Andrei, meteorolog ANM.

Potrivit ANM, în Bucureşti va ploua duminică noaptea şi luni, marţi şi miercuri vreme fiind mai bună. Începând cu noaptea de miercuri spre joi până la sfârşitul săptămânii vor fi intervale cu soare dar şi ploi de vară. Luni vor fi temperaturi de 23 de grade, marţi şi miercuri de cel mult 25. Joi, temperaturile vor scădea până la 19-20 de grade, menţinându-se la aceste valori până la sfârşitul săptămânii.

Şi pe litoral vremea este instabilă, atât la sfârşitul acestei săptămâni, cât şi în perioada următoare, spun meteorologii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici