Vremea de Paşte. Vezi prognoza până miercuri

Meteorologii anunţă vreme în general frumoasă pentru a doua zi de Paşte şi pentru luni. În Romania este vreme frumoasă cu cer variabil chiar senin. Se va menţine aşa şi la noapte. În vest şi nord-vest mai pot să cadă câteva averse posibil însoţite de descărcări electrice. Vântul va sufla mai tare în sudul Banatului şi pe crestele montane iar maximele vor fi cuprinse între 15 şi 23 de grade.

195 afișări
Imaginea articolului Vremea de Paşte. Vezi prognoza până miercuri

Vremea de Paşte. Vezi prognoza până miercuri (Imagine: Shutterstock)

În Bucureşti temperatura maximă va fi de 18-19 grade, potrivit www.stirileprotv.ro,

Prognoza pentru următoarele trei zile:

Luni se va menţine vremea frumoasă. Aşteptăm cer variabil chiar senin dimineaţa şi noaptea în sud-estul ţării.

Marţi cerul va fi temporar noros şi va ploua sporadic în zonele de munte. Vântul va sufla mai tare, în sud, centru şi la munte.

Miercuri vor fi înnorări temporare şi va ploua slab în sudul ţării şi la munte. Vântul va avea unele intensificări în sud-est.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici