VREMEA, în continuare instabilă vineri. Ce temperaturi se vor înregistra în ţară, în Bucureşti, la munte şi la mare

Vineri, vremea se va menţine în general instabilă în estul şi în sudul ţării, precum şi în zona montană, unde temporar înnorările vor fi accentuate şi, mai ales după-amiaza şi în prima parte a nopţii, vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Vor fi condiţii de grindină şi izolat cantităţile de apă mai pot depăşi 25 l/mp.

705 afișări
Imaginea articolului VREMEA, în continuare instabilă vineri. Ce temperaturi se vor înregistra în ţară, în Bucureşti, la munte şi la mare

VREMEA, în continuare instabilă vineri. Ce temperaturi se vor înregistra în ţară, în Bucureşti, la munte şi la mare (Imagine: Octav Ganea/ Mediafax Foto)

În restul teritoriului astfel de fenomene se vor semnala pe arii restrânse. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 şi 29 de grade, iar cele minime între 10 şi 20 de grade.

În BUCUREŞTI:

Vremea va fi în general instabilă vineri. După-amiaza şi la începutul nopţii temporar înnorările vor fi accentuate şi se vor semnala averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 26 de grade, iar cea minimă va fi de 15...17 grade.

La MUNTE:

Vremea se va menţine în general instabilă şi la munte. Temporar înnorările vor fi accentuate şi, mai ales după-amiaza şi în prima parte a nopţii, vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Vor fi condiţii de grindină şi izolat cantităţile de apă mai pot depăşi 25 l/mp. Temperatura aerului nu va avea variaţii semnificative faţă de ziua precedentă, tendinţa fiind de uşoară creştere.

LA MARE:

Vremea va fi în general instabilă şi relativ normală termic. Cerul va fi variabil, temporar noros. Trecător, vor fi averse însoţite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat cu intensificări temporare.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 şi 27 de grade, iar cele minime între 18 şi 20 de grade. Temperatura apei mării va fi cuprinsă între 16 şi 17 de grade, mai ridicată în zona deltei până la 22 de grade.

Dacă ai nevoie de un serviciu meteo mai detaliat, vizitează vremea apropo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici