VREMEA, în general închisă şi cu precipitaţii. PROGNOZA METEO pentru luni şi marţi, în ţară şi în Capitală

Vremea se va menţine în general închisă, luni, şi mai ales pe parcursul zilei se vor semnala precipitaţii cu caracter local. La munte, în Moldova şi în Transilvania va ninge, în Dobrogea vor predomina ploile, iar în celelalte regiuni precipitaţiile vor fi mixte.

749 afișări
Imaginea articolului VREMEA, în general închisă şi cu precipitaţii. PROGNOZA METEO pentru luni şi marţi, în ţară şi în Capitală

VREMEA, în general închisă şi cu precipitaţii. PROGNOZA METEO pentru luni şi marţi, în ţară şi în Capitală (Imagine: Octav Ganea/ Mediafax Foto)

ÎN ŢARĂ

Luni, vor fi condiţii de polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare în sud-estul teritoriului, cu viteze ce vor atinge la rafală 40...50 km/h. Regimul termic va fi apropiat de normalul acestei perioade, astfel încât temperaturile maxime vor fi cuprinse între -1 şi 5 grade, iar cele minime între -4 şi 2 grade. Izolat vor fi condiţii de ceaţă.

Marţi, vremea va fi în general închisă. Se vor semnala precipitaţii, în general slabe cantitativ, pe arii restrânse ziua, dar în extindere noaptea, cu precădere în regiunile sudice. Acestea vor fi sub formă de ninsoare în jumătatea de nord a ţării şi mixte în rest. Vor fi condiţii de polei. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între -2 şi 5 grade, iar cele minime între -6 şi 1 grad.

ÎN BUCUREŞTI

Luni, vremea se va menţine închisă, iar trecător, mai ales în timpul zilei, vor fi condiţii de precipitaţii slabe, mixte. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 2 grade, iar cea minimă va fi de -2...0 grade.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici