Vremea în weekend: Ninsoare şi vânt în toată ţara

Meteorologii anunţă că de vineri noapte şi până duminică la prânz va ninge în toată ţara, în sud şi sud-est vor fi la început precipitaţii predominant sub formă de ploaie şi s-ar putea forma polei. "În intervalul 19 februarie, ora 2.00 - 20 februarie, ora 12.00 va ninge şi se va depune strat de zăpadă, pe arii extinse în Moldova, zona Carpaţilor Meridionali şi Orientali, iar în a doua parte a intervalului, şi în regiunile sudice şi centrale", se arată în informarea transmisă, vineri, de Administraţia Naţională de Meteorologie.

97 afișări
Imaginea articolului Vremea în weekend: Ninsoare şi vânt în toată ţara

Vremea în weekend: Ninsoare şi vânt în toată ţara (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

Vântul se va intensifica în estul şi sud-estul ţării şi la munte, viscolind trecător ninsoarea.

În sud şi sud-est vor fi la început precipitaţii predominant sub formă de ploaie, favorizând formarea de polei, potrivit ANM.

Vezi cum va fi vremea în oraşul tău, pe Apropo.ro!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici