VREMEA marţi şi miercuri: Prognoza meteo în ţară şi în Bucureşti

Marţi, vremea va continua să se încălzească în cea mai mare parte a ţării, astfel încât temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 de grade pe litoral şi 31 de grade în Banat şi în Lunca Dunării. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza şi seara îndeosebi în zona Carpaţilor Meridionali şi Orientali, unde pe arii restrânse se vor semnala averse şi posibil descărcări electrice, iar noaptea, aceste fenomene se vor semnala local în nord-vest şi doar izolat în restul ţării.

931 afișări
Imaginea articolului VREMEA marţi şi miercuri: Prognoza meteo în ţară şi în Bucureşti

VREMEA marţi şi miercuri: Prognoza meteo în ţară şi în Bucureşti (Imagine: Vlad Stan/Mediafax Foto)

Vântul va prezenta intensificări temporare în sudul şi estul teritoriului, dar şi în timpul ploilor. Temperaturile minime se vor încadra între 7 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 19 grade în Dealurile de Vest.

BUCUREŞTI

Vremea va fi frumoasă, cu cer variabil. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă, mai ridicată decât în ziua precedentă va fi în jur de 29 de grade, iar cea minimă de 12...13 grade.

MIERCURI

Vremea va fi mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă a anului în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, mai ales după-amiaza şi seara, în vest şi nord unde, pe spaţii restrânse, vor fi averse şi descărcări electrice. În restul teritoriului, ploi slabe, de scurtă durată, vor fi posibile numai cu totul izolat. Vântul va avea intensificări în sudul Banatului, nordul Moldovei şi la munte, iar trecător şi în celelalte regiuni. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 de grade pe litoral şi 31 de grade în Banat, iar cele minime se vor încadra între 5 grade în depresiuni şi în jurul a 18 grade în Dealurile de Vest.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici