VREMEA mult mai caldă decât în mod obişnuit. PROGNOZA METEO pentru marţi şi miercuri

Marţi, vremea va fi în continuare mult mai caldă decât în mod obişnuit în această perioadă a anului îndeosebi în sudul şi în estul ţării, la deal şi la munte. În nord-vest şi centru, cerul va fi mai mult noros, local dimineaţa şi noaptea şi izolat ziua se va semnala ceaţă şi pe spaţii mici în Maramureş va ploua, iar în nordul Carpaţilor Orientali vor fi precipitaţii mixte.

1410 afișări
Imaginea articolului VREMEA mult mai caldă decât în mod obişnuit. PROGNOZA METEO pentru marţi şi miercuri

VREMEA mult mai caldă decât în mod obişnuit. PROGNOZA METEO pentru marţi şi miercuri (Imagine: Gabriel Petrescu/ Arhiva Mediafax Foto)

În restul teritoriului cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în regiunile vestice, iar ceaţa se va semnala pe arii restrânse, în special în primele ore ale zilei şi spre sfârşitul intervalului, cu precădere în Câmpia de Vest şi în nord-estul Câmpiei Române. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări susţinute în zona montană, cu viteze care pe creste vor depăşi 80 km/h, dar temporar şi la cote mai reduse şi în extremitatea de sud şi în cea de nord-est a teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 3 şi 16 grade, iar cele minime între -3 şi 7 grade.

BUCUREŞTI

Va fi în continuare o vreme mult mai caldă decât în mod obişnuit în această perioadă din an, cu o maximă a temperaturii aerului în jurul valorii de 12 grade şi o minimă de 1...3 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. 

MIERCURI

ÎN ŢARĂ

Vremea va fi în general frumoasă şi deosebit de caldă pentru această dată din an. Cerul va fi variabil, exceptând regiunile nordice, nord-estice, precum şi zona Carpaţilor Orientali, unde vor fi înnorări şi numai izolat, la munte, precipitaţii mixte. Se va semnala ceaţă sau nebulozitate joasă, pe arii restrânse în primele ore ale zilei, iar noaptea, local în regiunile intracarpatice şi pe spaţii mici în restul teritoriului. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 4 şi 17 grade, iar cele minime între -4 şi 7 grade.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici