VREMEA rămâne caniculară în unele zone. PROGNOZA METEO pentru vineri, în ţară, la Bucureşti, la munte şi la mare

Vremea va fi caniculară în vestul, centrul şi sudul ţării şi izolat în restul teritoriului, cu temperaturi maxime cuprinse între 30 de grade pe litoral şi 40 de grade în Câmpia de Vest. Indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge şi depăşi pragul critic de 80 de unităţi în zonele de câmpie şi local în cele de deal şi podiş.

846 afișări
Imaginea articolului VREMEA rămâne caniculară în unele zone. PROGNOZA METEO pentru vineri, în ţară, la Bucureşti, la munte şi la mare

VREMEA rămâne caniculară în unele zone. PROGNOZA METEO pentru vineri, în ţară, la Bucureşti, la munte şi la mare (Imagine: Shutterstock)

Cerul va fi mai mult senin, cu unele înnorări după-amiaza, la munte, unde izolat vor fi condiţii ca trecător să plouă slab. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile minime se vor încadra între 12 grade în depresiuni şi în jur de 26 de grade în Dealurile de Vest.

În BUCUREŞTI:

Vremea se va menţine caniculară. Indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge şi depăşi uşor pragul critic de 80 de unităţi. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 36...37 de grade, iar cea minimă de 19...21 de grade.

La MUNTE:

Vremea va fi predominant frumoasă. Cerul va fi variabil, iar după-amiaza, izolat, vor fi condiţii ca trecător să plouă slab. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura aerului nu va avea variaţii semnificative faţă de ziua anterioară.

La MARE:

Vremea va fi caldă, cu cerul predominant  senin. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 29 şi 31 de grade, iar cele minime între 21 şi 24 de grade. Temperatura apei mării va fi cuprinsă între 24 şi 26 de grade.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici