VREMEA rămâne mai caldă decât este normal pentru această perioadă. PROGNOZA METEO pentru joi şi vineri

Joi, în sudul şi sud-estul ţării, temperaturile diurne vor mai creşte uşor, astfel că vremea va deveni deosebit de caldă pentru această dată, iar în celelate regiuni, deşi multe din valorile termice vor marca o scădere uşoară, vremea se va meţine caldă pentru acestă perioadă a anului, relatează Administraţia Naţională de Meteorologie.

502 afișări
Imaginea articolului VREMEA rămâne mai caldă decât este normal pentru această perioadă. PROGNOZA METEO pentru joi şi vineri

VREMEA rămâne mai caldă decât este normal pentru această perioadă. PROGNOZA METEO pentru joi şi vineri (Imagine: Alex Chiţu/Mediafax Foto)

ÎN ŢARĂ:

Joi, în sudul şi sud-estul ţării, temperaturile diurne vor mai creşte uşor, astfel că vremea va deveni deosebit de caldă pentru această dată, iar în celelate regiuni, deşi multe din valorile termice vor marca o scădere uşoară, vremea se va meţine caldă pentru acestă perioadă a anului. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 7 grade în nordul Moldovei şi 19 grade în Lunca Dunării, iar cele minime se vor situa, în general, între -2 şi 6 grade. Cerul va fi mai mult noros în vestul, nordul şi centrul ţării unde, în special pe parcursul zilei şi în prima parte a nopţii, local va ploua slab. În zona montană înaltă a Carpaţilor Orientali, cu totul izolat şi trecător precipitaţiile ar putea fi şi sub formă de lapoviţă sau ninsoare. În restul teritoriului, ziua vor fi unele înnorări, iar dimineaţa pe spaţii restrânse se va mai semnala ceaţă. Noaptea, nebulozitatea se va extinde şi în aceste zone, dar numai izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la munte.

LA BUCUREŞTI:

Joi, vremea va fi mult mai caldă decât în mod normal la acestă dată. Ziua, cerul va fi variabil, cu unele înnorări şi condiţii de ceaţă în orele dimineţii, iar noaptea nebulozitatea poate persista.  Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă, în creştere faţă de ziua precedentă, va fi de 16...17 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 4 grade.

ÎN ŢARĂ:

Vineri, vremea va fi în continuare mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă din an, chiar deosebit de caldă local în vestul şi centrul ţării, precum şi în zona de munte. Cerul va avea înnorări şi izolat se va semnala burniţă sau ploaie slabă, cu precizarea că, în cursul nopţii, treptat nebulozitatea va deveni mai consistentă în vestul şi nord-vestul ţării, unde pe spaţii relativ extinse va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sudul teritoriului. Temperaturile maxime, în uşoară scădere în majoritatea zonelor faţă de ziua anterioară, vor avea valori de la 7 grade în Moldova până la 16 grade în Dealurile de Vest, iar cele minime se vor încadra între -1 şi 9 grade. Izolat în zonele joase va fi ceaţă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici