VREMEA se încălzeşte. PROGNOZA METEO pentru miercuri şi joi, la Bucureşti şi în ţară

Miercuri, vremea va fi în general frumoasă şi se va încălzi, mai ales în vestul, centrul şi nordul ţării. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări, conform datelor oferite de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

634 afișări
Imaginea articolului VREMEA se încălzeşte. PROGNOZA METEO pentru miercuri şi joi, la Bucureşti şi în ţară

VREMEA se încălzeşte. PROGNOZA METEO pentru miercuri şi joi, la Bucureşti şi în ţară (Imagine: Shutterstock)

ÎN ŢARĂ

Miercuri, vremea va fi în general frumoasă şi se va încălzi, mai ales în vestul, centrul şi nordul ţării. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări şi izolat ploi de scurtă durată după-amiaza la munte. În partea a doua a nopţii nebulozitatea se va accentua în regiunile vestice şi nord-vestice, unde pe arii restrânse se vor semnala averse şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări de scurtă durată în timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 şi 28 de grade, iar cele minime, în general, între 9 şi 19 grade.

ÎN BUCUREŞTI

Vremea va fi în general instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate şi se vor semnala averse ce vor avea şi caracter torenţial, însoţite de descărcări electrice, ziua mai ales în vestul, centrul şi nordul ţării, precum şi în zonele de deal şi munte, iar seara şi noaptea în est şi sud-est. Izolat vor fi cantităţi de apă mai însemnate şi condiţii de grindină. Vântul va sufla moderat, cu intensificări pe crestele montane, dar şi în timpul ploilor, trecător putând lua aspect de vijelie. Temperaturile maxime, în scădere faţă de ziua precedentă în cea mai mare parte a ţării, vor fi cuprinse, în general, între 18 şi 28 de grade, iar cele minime se vor încadra între 6 şi 15 grade.

MIERCURI

Vremea va fi frumoasă, cu cer variabil spre mai mult senin. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 27 de grade, iar cea minimă va fi de 14...16 grade.

Dacă ai nevoie de un serviciu meteo mai detaliat, vizitează vremea apropo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici