VREMEA se menţine caldă. PROGNOZA METEO pentru miercuri şi joi, în ţară şi la Bucureşti

Miercuri, vremea se va menţine caldă în cea mai mare parte a ţării, chiar deosebit de caldă în regiunile intracarpatice, precum şi în zonele deluroase şi montane, informează Administraţia Naţională de Meteorologie. Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 şi 17 grade, izolat mai scăzute în Moldova, dar şi uşor mai ridicate local în vest şi în centru.

669 afișări
Imaginea articolului VREMEA se menţine caldă. PROGNOZA METEO pentru miercuri şi joi, în ţară şi la Bucureşti

VREMEA se menţine caldă. PROGNOZA METEO pentru miercuri şi joi, în ţară şi la Bucureşti (Imagine: Mihai Dăscălescu/Mediafax Foto)

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare mai ales în regiunile vestice, unde local, în special noaptea, va ploua. În restul teritoriului doar izolat vor fi posibile ploi slabe, iar în orele dimineţii vor fi condiţii de ceaţă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la munte, în partea de vest a ţării şi izolat în celelalte zone. Minimele termice se vor încadra între -3 şi 8 grade, uşor mai scăzute în depresiuni.

LA BUCUREŞTI:

Vremea va fi şi miercuri caldă pentru această dată, astfel că temperatura maximă va fi de 10...11 grade, iar cea minimă de 1...3 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare, iar în primele ore ale dimineţii vor fi condiţii de ceaţă. Vântul va sufla în general slab.

ÎN ŢARĂ:

Joi, deşi valorile termice vor marca o scădere faţă de ziua precedentă mai ales în jumătatea de nord-vest, acestea se vor menţine mai ridicate decât cele normale pentru a doua decadă a lunii februarie în aproape toată ţara. Cerul va fi variabil cu înnorări temporare şi va ploua slab, local în nordul şi centrul ţării şi izolat în celelalte regiuni. În zonele montane precipitaţiile vor fi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări izolate, cu precădere pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 3 şi 13 grade, iar cele minime între -5 şi 4 grade. Izolat vor fi condiţii de ceaţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici