VREMEA se menţine caldă: PROGNOZA METEO pentru vineri în ţară, în Bucureşti şi la munte

Vineri, vremea va fi frumoasă şi caldă în ţară pentru această dată. Cerul va fi mai mult senin, cu înnorări trecătoare după-amiaza în nordul şi estul ţării. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane, iar noaptea şi în regiunile vestice.

446 afișări
Imaginea articolului VREMEA se menţine caldă: PROGNOZA METEO pentru vineri în ţară, în Bucureşti şi la munte

VREMEA se menţine caldă: PROGNOZA METEO pentru vineri în ţară, în Bucureşti şi la munte (Imagine: Shutterstock)

Temperaturile maxime vor avea valori cuprinse între 18 şi 29 de grade. Minimele termice se vor situa între 4 grade în depresiuni şi 17 grade în Dealurile de Vest.

În BUCUREŞTI:

Vineri, vremea va fi frumoasă şi caldă pentru această dată. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 27 de grade, iar cea minimă va fi de 10...12 grade.

La MUNTE:

Vremea va fi în continuare predominant frumoasă şi caldă. Cerul va fi variabil spre senin, cu înnorări trecătoare după-amiaza în Carpaţii Orientali. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe creste.

Dacă ai nevoie de un serviciu meteo mai detaliat, vizitează vremea apropo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici