VREMEA se menţine deosebit de rece. PROGNOZA METEO pentru joi şi vineri, în ţară şi în Capitală

Joi, vremea se va menţine rece, chiar deosebit de rece în regiunile extracarpatice. În cursul zilei cerul va fi temporar noros şi izolat se vor semnala precipitaţii slabe, mai ales fulguieli, în zona subcarpatică a Moldovei şi Munteniei, precum şi în Oltenia şi Dobrogea. În cursul nopţii înnorările se vor accentua în jumătatea de sud-vest a ţării şi vor cădea precipitaţii mixte în Banat, local în Crişana şi, posibil, în Oltenia, favorizând producerea de polei.

748 afișări
Imaginea articolului VREMEA se menţine deosebit de rece. PROGNOZA METEO pentru joi şi vineri, în ţară şi în Capitală

VREMEA se menţine deosebit de rece. PROGNOZA METEO pentru miercuri şi joi, în ţară şi în Capitală

Mai ales dimineaţa şi noaptea, pe arii restrânse se va semnala ceaţă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -3 grade, izolat, în Moldova şi 6 grade, local, în vest şi nord-vest, iar cele minime se vor încadra între -12 grade în estul Transilvaniei şi 2 grade în sudul Banatului.

LA BUCUREŞTI

Vremea va fi deosebit de rece. Cerul va fi temporar noros, iar spre sfârşitul intervalului vor fi condiţii de ceaţă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 1 grad, iar cea minimă va fi de -6...-4 grade.

VINERI

ÎN ŢARĂ

Vremea va fi în continuare deosebit de rece în regiunile extracarpatice şi în depresiuni, în timp ce în vestul teritoriului valorile termice, în creştere faţă de intervalul precedent, vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă. Cerul va fi mai mult noros şi temporar se vor semnala precipitaţii slabe în cea mai mare parte a ţării, predominant sub formă de ninsoare în centru şi est, mixte în sud şi mai ales ploi în vest. Izolat, mai ales în sud, se va produce polei. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -4 grade în Moldova şi 8 grade în Banat, iar cele minime se vor încadra între -7 şi 5 grade. În zonele joase, îndeosebi la începutul intervalului, va mai fi ceaţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici