Vremea se va ameliora în următoarea perioadă. PROGNOZA METEO pentru luni şi marţi

Vremea se va ameliora, ca aspect, dar şi din punct de vedere termic, informează ANM.

1233 afișări
Imaginea articolului Vremea se va ameliora în următoarea perioadă. PROGNOZA METEO pentru luni şi marţi

Vremea se va ameliora în următoarea perioadă. PROGNOZA METEO pentru luni şi marţi

LUNI

ÎN ŢARĂ

Astfel, înnorări, ploi de scurtă durată, posibil şi descărcări electrice vor fi, în cursul zilei, însă pe arii restrânse, în regiunile sudice şi în zonele de deal şi de munte. În rest, cerul va fi variabil. Valorile de temperatură vor fi în creştere faţă de ziua anterioară, cu maxime cuprinse între 22 şi 30 de grade şi minime, în general, între 9 şi 18 grade. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în Dobrogea, sudul Moldovei şi estul Munteniei.

LA BUCUREŞTI:

În cursul zilei, când vântul va fi moderat şi cu unele intensificări, vor mai fi înnorări dar numai trecător vor fi condiţii să plouă slab. Spre seară şi noaptea, cerul va fi variabil. Temperatura maximă va fi de 26...27 de grade, iar cea minimă de 15...16 grade, mai coborâtă în zona preorăşenească.

MARŢI

ÎN ŢARĂ

Vremea va fi predominant frumoasă, dar va deveni călduroasă în regiunile vestice şi sud-vestice. Cerul va fi variabil cu înnorări temporare, după-amiaza, în zona de munte, unde izolat vor fi ploi slabe de scurtă durată şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări, pe parcursul zilei, în sud-estul ţării. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 şi 31 de grade, uşor mai ridicate în Banat, iar cele minime se vor situa între 8 şi 20 de grade, cu cele mai coborâte valori în depresiunile intramontane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici