Vremea se va incălzi. PROGNOZA METEO pentru joi şi vineri

Vremea se va incălzi, in majoritatea regiunilor, informează ANM.

651 afișări
Imaginea articolului Vremea se va incălzi. PROGNOZA METEO pentru joi şi vineri

Vremea se va încălzi uşor în cea mai mare parte a ţării. PROGNOZA METEO pentru joi şi vineri

JOI 

ÎN ŢARĂ

Astfel, temperaturile maxime se vor incadra intre 10 si 20 de grade, iar minimele intre 3 si 11 grade. Cerul va fi variabil in jumătatea de sud a tării si mai mult noros in cea de nord, insă, doar pe arii restranse, cel mai probabil in Maramures, nordul Crisanei si Transilvania, va ploua slab, indeosebi spre seară si noaptea. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificări temporare, mai ales in zona montană. Dimineata, in zonele joase de relief, vor fi conditii de ceată.

LA BUCUREŞTI:

Vremea se va incălzi. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maximă va fi de 17...18 grade, iar cea minimă de 5...7 grade. Dimineata si, mai ales noaptea, vor fi conditii de ceată.

VINERI

ÎN ŢARĂ 

In vestul, nordul si centrul tării, cerul va fi noros si va ploua, in general, slab cantitativ. In restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar innorări si ploi slabe, pe arii restranse, vor fi posibile, pe parcursul noptii. In zona montană inaltă, precipitatiile vor fi si sub formă de lapovită si ninsoare. Vantul va prezenta intensificări temporare, indeosebi la munte. Temperatura aerului va continua să crească si va avea maxime cuprinse intre 12 si 22 de grade si minime intre 4 si 12 grade.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici