Vremea se va incălzi usor in toată tara. PROGNOZA METEO pentru miercuri şi joi

Vremea se va incălzi usor in toată tara, astfel că, in majoritatea zonelor, se vor inregistra temperaturi in jurul celor normale pentru a doua decadă a lunii octombrie, potrivit ANM.

232 afișări
Imaginea articolului Vremea se va incălzi usor in toată tara. PROGNOZA METEO pentru miercuri şi joi

Vremea se va incălzi usor in toată tara. PROGNOZA METEO pentru miercuri şi joi

MIERCURI

ÎN ŢARĂ

Vremea se va incălzi usor in toată tara, astfel că, in majoritatea zonelor, se vor inregistra temperaturi in jurul celor normale pentru a doua decadă a lunii octombrie; cele maxime se vor incadra intre 13 grade izolat in Maramures si 23 de grade in vestul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse in general intre 3 si 11 grade. Cerul va fi variabil, cu innorări temporare in nord, nord-vest si centru; va ploua local in Maramures si pe arii restranse in Crisana, nordul si estul Transilvaniei si nordul Moldovei. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Dimineata si noaptea, in zonele joase de relief izolat se va semnala ceată. 

LA BUCUREŞTI:

Vremea va fi predominant frumoasă si in incălzire usoară, cu o temperatură maximă de 20...21 de grade si o minimă de 5...7 grade. Cerul va fi variabil, iar vantul slab pană la moderat

 

 

JOI

ÎN ŢARĂ

Vremea va continua să se incălzească, astfel că valorile termice vor fi mai ridicate decat in mod obisnuit in această perioadă din an, cu maxime intre 15 si 25 de grade si minime intre 4 si 14 grade. Cerul va fi variabil cu innorări trecătoare in nordul tării unde vor fi posibile ploi slabe. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificări in zona montană, mai ales la altitudini mari, unde in special in cursul noptii rafalele vor depăsi 70...80 km/h. In orele diminetii izolat va mai fi ceată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici