VREMEA se va încălzi uşor: Prognoza meteo pentru joi şi vineri în ţară şi în Bucureşti

Vremea se va încălzi uşor în regiunile extracarpatice, astfel încât valorile termice se vor apropia de cele normale în această perioadă în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil, cu înnorări în sud şi sud-est unde, mai ales ziua va ploua slab, pe arii restrânse în Oltenia şi în Muntenia şi cu totul izolat în Dobrogea. Vântul va sufla slab şi moderat.

764 afișări
Imaginea articolului VREMEA se va încălzi uşor: Prognoza meteo pentru joi şi vineri în ţară şi în Bucureşti

VREMEA se va încălzi uşor: Prognoza meteo pentru joi şi vineri în ţară şi în Bucureşti (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 şi 14 grade, iar cele minime se vor încadra între -4 şi 6 grade. Dimineaţa şi noaptea, pe spaţii restrânse în zonele joase de relief se va semnala ceaţă.

BUCUREŞTI

Cerul va avea înnorări şi trecător, în prima parte a zilei mai sunt posibile ploi slabe. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 11 grade, iar cea minimă va fi de 3...5 grade. Spre dimineaţă, îndeosebi în zona preorăşenească, vor fi condiţii de ceaţă.

JOI

Vremea va fi în general frumoasă, iar valorile termice se vor situa în jurul celor specifice perioadei în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil, dar cu precădere noaptea, în zonele joase de relief, local se va semnala ceaţă sau nebulozitate stratiformă asociată izolat cu burniţă sau ploaie slabă. Vântul va prezenta intensificări temporare în Moldova, Bărăgan şi Dobrogea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 şi 15 grade, iar cele minime între -4 şi 6 grade.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici