Vremea se va menţine mult mai caldă decât ar fi normal. PROGNOZA METEO pentru joi şi vineri

Vremea se va menţine mult mai caldă decât ar fi normal în a doua decadă a lunii octombrie, informează ANM.

688 afișări
Imaginea articolului Vremea se va menţine mult mai caldă decât ar fi normal. PROGNOZA METEO pentru joi şi vineri

Vremea se va încălzi uşor în cea mai mare parte a ţării. PROGNOZA METEO pentru joi şi vineri

JOI 

ÎN ŢARĂ

Vremea se va menţine mult mai caldă decât ar fi normal în a doua decadă a lunii octombrie, astfel că temperaturile maxime se vor încadra în general între 21 şi 27 de grade, iar cele minime între 6 şi 14 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei, spre 0 grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat. Pe arii restrânse dimineaţa şi cu caracter local în a doua parte a nopţii, în zonele joase de relief din centru, sud şi est va fi ceaţă.

LA BUCUREŞTI:

Va fi în continuare mult mai cald decât normal în această perioadă din an, cu o maximă termică în jurul a 26 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab. Temperatura minimă va fi de 10...11 grade, uşor mai scăzută în zona preorăşenească. În orele dimineţii, dar cu o probabilitate mai mare noaptea va fi ceaţă. 

VINERI

ÎN ŢARĂ 

ÎRegimul termic va fi în continuare caracterizat de valori peste cele obişnuite la mijlocul toamnei; maximele se vor încadra în general între 20 şi 28 de grade, iar minimele între 5 şi 15 grade, mai coborâte în estul Transilvaniei, spre 1 grad. Cerul va fi mai mult senin, însă dimineaţa şi în special noaptea, în zonele joase din sudul, estul şi centrul ţării va fi ceaţă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări pe crestele montane. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici