Vremea va fi caldă în ziua alegerilor. În toată ţara vor fi temperaturi peste media acestei perioade

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a anunţat că în data de 11 decembrie, când sunt organizate alegerile legislative, vremea va fi caldă în toată ţara, cu temperaturi peste media acestei perioade, fără precipitaţii şi doar pe alocuri cu uşoare intensificări ale vântului.

572 afișări
Imaginea articolului Vremea va fi caldă în ziua alegerilor. În toată ţara vor fi temperaturi peste media acestei perioade

ANM: În ziua alegerilor vremea va fi caldă în toată ţara, cu temperaturi peste media acestei luni (Imagine: Gabriel Petrescu/ Arhiva Mediafax Foto)

"În ziua alegerilor, la scara întregii ţări, vremea va fi caldă pentru această dată din an, urmând a se înregistra temperaturi ce se vor încadra, în general, între 5 şi 15 grade Celsius. Pe parcusul zilei, cerul va fi variabil, mai mult senin în regiunile sudice, însă, pe parcursul nopţii, în partea de vest, de nord şi de centru, pe arii restrânse, se vor înregistra precipitaţii slabe, mixte în zonele joase şi mai ales ninsori la munte şi vântul se va intensifica tot din a doua parte a zilei în zona montană şi doar izolat în rest", a declarat pentru MEDIAFAX Oana Catrina, meteorolog de serviciu al ANM.

Prognoza Administraţiei Naţionale de Meteorologie mai arată că şi în Capitală vremea va fi mai caldă deobicei în această perioadă a anului.

"În Bucureşti vom conta pe o vreme mai caldă decât normalul acestei perioade, în termometre, la orele amiezii, urmând să fie 10-11 grade Celsius. Cerul va fi mai mult senin şi vântul va sufla slab şi moderat", a precizat meteorologul de de serviciu al ANM.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici