Vremea va fi caldă. PROGNOZA METEO pentru luni şi marţi

Vremea se va menţine mai caldă decât în mod obişnuit la începutul lunii aprilie în aproape toată ţară, dar în special în regiunile vestice şi centrale, astfel că temperaturile maxime se vor încadra între 17 şi 25 de grade, mai scăzute pe litoral unde se vor înregistra 10...13 grade, informează ANM.

2887 afișări
Imaginea articolului Vremea va fi caldă. PROGNOZA METEO pentru luni şi marţi

Vremea va fi schimbătoare. PROGNOZA METEO pentru luni şi marţi

LUNI

ÎN ŢARĂ

Pe parcursul zilei cerul va fi variabil la senin, cu unele înnorări după-amiază în nordul Carpaţilor Orientali, unde vor fi averse de ploaie şi descărcări electrice. Începând de seară înnorările vor cuprinde sudul şi sud-vestul teritoriului, dar numai pe arii restrânse va plouă slab. Pe litoral, în primele ore ale dimineţii, dar mai ales în cursul nopţii, va fi ceaţă. Vântul va suflă slab şi moderat, cu unele intensificări în sud-vest, în special în zona montană. Temperaturile minime vor fi cuprinse în general între 2 şi 12 grade. 

LA BUCUREŞTI:

Vremea se va mentine mai caldă decat in mod obişnuit in această perioadă din an. Ziua cerul va fi variabil la senin, apoi se va înnora treptat, iar in a doua parte a noptii vor fi condiţii să plouă slab. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 20...21 de grade, iar cea minimă de 6...8 grade.

MARŢI

ÎN ŢARĂ

Vremea va deveni în general instabilă, iar valorile termice diurne vor fi mai scăzute decât cele din intervalul precedent în majoritatea zonelor. Cerul va prezenţa înnorări temporar accentuate şi vor fi averse însoţite şi de descărcări electrice în sudul şi sud-vestul ţării, precum şi la munte şi pe arii mai restrânse în rest. Izolat, cu precădere în Oltenia şi în zona Carpaţilor Meridionali, cantităţile de apă vor depăşi 15...20 l/mp. Pe crestele montane, la altitudini de peste 1800 m, vor fi precipitaţii mixte. Vântul va suflă slab şi moderat, cu intensificări temporare în cea mai mare parte a ţării, dar cu viteze mai mari la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 10...11 grade pe litoral şi 21 de grade în nord-vestul extrem al teritoriului; minimele termice vor fi cuprinse între 1 şi 9 grade. Pe litoral, în primele ore, vor fi condiţii de ceaţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici